Som hobby ølbrygger har du måske allerede eksperimenteret med enten en Brew Box eller en Starter Box fra en af de professionelle leverandører af udstyr til ølbrygning – for eksempel ølbrygning.dk. Det er sjovt og spændende at brygge sit eget øl derhjemme.

Men såvel Brew Box som Starter Box har deres begrænsninger. Det er vanskeligt at sætte sit eget personlige præg på en øl, når forholdet mellem de enkelte ingredienser er bestemt på forhånd. Ønsker du at variere din øl produktion ved at skrue på parametre så som forholdet mellem gær, malt og byg, eller tilsætte ekstra ingredienser, skal du ud i et mere avanceret stykke brygudstyr, som for eksempel et bryganlæg.

Semi professionelle bryganlæg fra Brewster Beacon

Leder du således efter en afløser til dit begynder brygudstyr, kan du også finde mere avanceret udstyr til ølbrygning hos ølbrygning.dk. I den online shop finder du nemlig et velassorteret udvalg af de top moderne bryganlæg fra danske Brewster Beacon.

Brewster Beacon er et særdeles velanset brand, når det handler om udstyr til ølbrygning. De brugervenlige og stabile bryganlæg udmærker sig derved, at du får utroligt meget for pengene. For mellem tre og seks tusind kroner får du faktisk et semi professionelt bryganlæg med en kapacitet på op til 70 liter. Brewster Beacon bryganlæg udmærker sig samtidig derved, at de inkorporerer moderne teknologi med den stolte danske ølbrygning tradition.

Med et bryganlæg fra Brewster Beacon kan du eksperimentere med forholdet mellem ingredienserne, længden på bryggetiden og andre faktorer, som spiller ind på øllets smag og karakteristik. På den måde får du meget friere rammer end med en Brew Box eller en Starter Box. Og så er du godt på vej til at blive en ægte amatør brygmester med egen signatur øl.

Du kan finde al nødvendigt udstyr til ølbrygning i den online shop på ølbrygning.dk