advertorial

Står du og skal arrangere og afholde fødselsdag? Måske skal kærligheden fejres, eller skal du fejre noget helt tredje? Hvis ja, så har vi her fire råd til, hvordan du afholder den perfekt havefest.

Forplejning og servering

En god fest kræver god forplejning. Hvad end det er drikkevare ad libitum eller helstegt pattegris. God forplejning er en nødvendighed for en god fest. En god tur til grænsen kan gøre tricket. Hvis du er i tidsnød, eller bare gerne vil nyde en god fest uden det store arbejde, så kan det klart anbefales, at du bestiller et fadølsanlæg med et passende antal fostager. Til fadølsanlægget eller baren, kan det klart anbefales at bestille en bartender, så er du sikker på at dine gæsters glas aldrig er tomt.

Du kan også bestille mad fra et catering firma. Dette kan enten være buffet eller snacks.

Underholdning

Måske har du selv nogle sjove indslag. Ellers har dine gæster måske. Uanset hvad, er det vigtigt for en god fest, at der er god underholdning. Er budgettet ikke et problem, kan du med fordel hyre en komiker eller en anden form for professionel underholdning. Ellers er det kun fantasien, der sætter grænser for, om det er hvem kan tømme fadølsanlægget hurtigst eller teambuilding øvelser. Underholdning kommer i mange former.

Musik

En fest uden musik, er måske en fest. Men det er ikke den perfekte fest. Er budgettet brugt på fadølsanlæg, kan du med fordel medbringe anlæg og aux-kabel. Ellers kan du bestille en DJ. Med en DJ er du sikker på at musikken spiller. Helt uden bekymring. Her får du også en professionel, der kan tilfredsstille alle.

Oprydning

Dette virker måske overfladisk, men for at en fest kan være perfekt, kræver det også at du synes den er perfekt. Vi anbefaler professionel rengøring, så du kan sove længe og trygt dagen derpå.