Går du overvejer at bygge nyt eller renovere dit nuværende industriejendom, kan du med fordel finde hjælp hos en entreprenørvirksomhed. Vi anbefaler at hvis du skal have bygget et nyt lager, værksted, fabriklokale eller et større kontor, at du finder en entreprenør med speciale i industribyggeri. Dermed har du den ideelle samarbejdspartner til at give dig den nødvendige sparring og rådgivning til dit byggeprojekt. Det kan være sundt og smart at involvere entreprenøren tidligt i forløbet, da der kan være ændringer og muligheder der vil være smartere og billigere for dig i forhold til dine byggeplaner. Der sker konstant noget nyt på markedet og der opstår dermed nye produkter og løsninger på markedet, som måske kan gøres med effektivt og billigere end det estimerede budget. Derudover kan en entreprenør udfordre dig på de løsninger, som du måske ikke har tænkt ind i dine planer. Det kan være helt basalt som placering af vinduer, gulvvarme, udluftningmuligheder samt andet, der kan fungere bedre og mere effektivt i praksis i forhold til din virksomhed.

Hvad skal du vælge en entreprenør ud fra?

Først og fremmest er det vigtigste, når du skal vælge en entreprenør til dit byggeprojekt, at det er en fagmand der er godkendt af Dansk Byggeri. Det betyder at vedkommende er medlem af Byg Garanti. Det er din sikkerhed for, hvis der skulle opstå misforståelser, fejl, skader eller sjusk i forbindelse med det udførte arbejde. Dermed er du dækket op til 150.000 kr., hvilket kan give dig mere ro på ved et større byggeprojekt.

Når du skal vælge en entreprenør er det en fordel ikke at vælge den første og billigste. Brug gerne lidt ekstra tid på at undersøge markedet. Det kan du blandt andet gøre ved at søge lokalt i byen og læse de kundeanmeldelser og ratings den enkelte fagmand har fået. Hos http://www.kristianhansenaps.dk/ finder du kompetente og pålidelig fagfolk, der kan hjælpe med dit industribyggeri.