advertorial

Sommeren står for døren og med den tiden til mange spændende og hyggelige aktiviteter for hele familien. Mangler du en hobby, som du og din familie kan dyrke i fællesskab, kan du eventuelt overveje lystfiskeri.

Hvorfor skal min familie og jeg dyrke lystfiskeri?

Måske er du bange for at ungerne ikke vil kunne holde til timevis at tålmodig venten på at få bid. Du mindes muligvis barndommens fiskeri som en relativt kedelig og uinspirerende oplevelse hvor der ikke skete noget som helst.

Men sådan behøver det ikke at være. Vælger du at fiske i en af landets mange put and take søer, vil du nærmest have garanti for fangst. Flere og flere ferie centre og campingpladser i Danmark har i disse år valgt at tilknytte put and take søer, hvilket gør det nemt at fiske uden at skulle ud og skaffe fisketegn.

fiskeri

Vælger du og din familie at slå lejr på en sådan campingplads, eller leje jer ind på et ferie center, kan I frit benytte de tilhørende put and take søer. Og i sådanne søer er der på det nærmeste garanti for fangst.

Fiskeri er sjov og hygge for hele familien

Glem alt om at sidde ved søen fra morgen til aften uden at få bid én eneste gang. Med det rette fiskegrej og blot minimal tålmodighed vil du kunne give dine børn succes oplevelsen af selv at hale familiens aftensmad i land.

I vil kunne nyde frisk fisk på grill eller tilberedt i familiens eget køkken samme aften – og ungerne vil elske at komme ud og fiske. Og du kan glæde dig over at hele familien får masser af frisk luft samt solskin og spændende natur oplevelser med oven i købet.

Du kan læse mere, og købe grej til put and take fiskeri, i den online shop på fluer.dk.