Et trægulv, som både er intakt og i god og sund stand, er et af de største aktiver, dit hus eller din lejlighed kan besidde. Når du således ærgrer dig over dit trægulvs slidte overflade og trætte og triste fremtoning, skal du huske, at dit trægulv – selv om det fremstår mat og uensartet – kan vise sig at være en af de faktorer, som sætter prisen på din bolig i forbindelse med et eventuelt salg.

Træværk er et uovertruffent materiale, når det handler om gulvbelægning, såvel æstetisk som funktionelt. Et gulv af beton, cement, epoxy eller måske linoleum eller klik parket har langt fra samme charme og personlighed som et lækkert trægulv af høj kvalitet. Derfor er boliger med trægulv i særdeles høj kurs på det danske bolig marked. Og alene af den grund kan det godt betale sig for sig at værne om dit trægulv.

Hvad stiller jeg op med et slidt og grimt trægulv?

Det kan naturligvis godt være fristende at rive trægulvet op eller dække det med cement eller epoxy, hvis overfladen bare er plettet, skrammet og skæmmet af diverse former for misfarvninger. Især et gulv, som er sæbe behandlet, og som derfor altid har haft de smukke, hvidlige skær, som er karakteristisk for denne type behandling, vil hurtigt komme til at udvise tegn på slitage.

De grimme slidspor af nedtrådt støv og snavs, pletter fra spildte væsker og misfarvning fra solens skarpe stråler står i skærende kontrast til den smukke, lyse overflade. Men du behøver ikke at skulle investere i et nyt gulv for at komme skaderne til livs. Dette kan sandsynligvis klares med en grundig gulvafslibning.

Få et tilbud på en billig gulvafslibning online

Gulvkanonen har mange års erfaring med afslibning – og efterfølgende beskyttende behandling – af trægulve. Kig ind på Gulvkanonen.dk og få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning.