Skal din hjemmeside optimeres? Så bør du få fat på en dygtig tekstforfatter.

Kan jeg ikke bare forfatte tekst til hjemmeside selv?

Måske mener du dig fint i stand til at skrive den tekst som skal figurere på din hjemmeside. Men du skal her tænke på at den gode tekst til hjemmeside er altafgørende for din kommunikation med kunden. Dette kan betyde en stor forskel i forhold til konvertering. Samtidig skal tekst til hjemmeside være optimeret i forhold til de søgeord du gerne vil findes på hos Google – ellers kommer der ingen kunder ind ad dén vej.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren freelance tekstforfatter?

Der er mange måde hvorpå du kan komme i kontakt med en freelance tekstforfatter. Mange skribenter og tekstforfattere markedsfører sig selv på de sociale medier, for eksempel Facebook, hvor de averterer deres ydelser.

Men du bør se dig godt for. Da tekstforfatter ikke er en beskyttet titel står det alle frit for at kalde sig tekstforfatter. Det betyder at du kan risikere at ende med en tekstforfatter som ikke kan levere varen i form af velformuleret og professionelt tilrettelagt tekst til hjemmeside. Og så er en tekstforfatter faktisk bare penge ud af vinduet.

I stedet bør du henvende dig til et marketings bureau som står 100% inde for kvaliteten af det arbejde som deres tekstforfattere leverer. Når du booker din online tekstforfatter gennem et bureau som for eksempel Wordpens er du garanteret en dygtig og veluddannet freelance tekstforfatter som har stor ekspertise inden for – og mange års erfaring med – udfærdigelse af læsevenlige tekster som styrker såvel din SEO som kundens oplevelse på din hjemmeside eller i din online shop.

Du kan altid få en snak med en professionel SEO konsulent hos Wordpens om dine behov for en professionel tekstforfatter – klik ind på wordpens.com og læs mere.