Tiden er kommet til, at du skal have fornyet dit pas, og du kan også se, at det kræver en opdatering af dit pasbillede, for det ligner slet ikke dig længere, som du ser ud på dit gamle pasbillede.

Faktisk har der været flere hændelse i lufthavnen og ved landegrænser, hvor folk ikke har troet på, at det var dig, som reelt set var på billedet, og det er du godt træt af.

Dit nuværende udseende regner du også med at have i et godt stykke tid, i hvert fald kun med få ændringer, og der kommer jo heller ikke til at ske så mange forandringer, som der gjorde, fra du var teenager og frem til nu.

Så du tager selvfølgelig til https://www.solroedfoto.dk/pasfoto for at få lavet dit nye pasfoto, og det bliver helt perfekt!

Når du så tager op til kommunen for at få fornyet dit pas, så venter der en person ude foran for at få dit gamle pasbillede.

Gå ikke med til at dele dit pasfoto!

Vedkommende forsøger at ligne at være fra en officiel myndighed, men hvorfor står personen så ikke inde på kommunekontoret?

Desuden kigger vedkommende sig mange gange over skulderen, og personens danske sprog er heller ikke særligt godt.

Men vedkommende tilbyder dig en lille sum penge for dit gamle pasfoto, for du tog dit gamle pas med ud, og du ved godt, at man ikke skal give den slags væk, selvom det er tydeligt annulleret.

Du havde egentlig tænkt dig at gemme det som et minde, men tanken om at tjene en hurtig mønt er også lokkende.

Dog bør du ikke gå med til den handel, for selvom du tænker, at det ikke ligner dig længere på det billede, så kan andre bruge det til at forfalske et pas med og måske redigere billedet eller ændre den person til, som skal have det falske pas.

Det vil du ikke være med til!