advertorial

Uanset om du har en bolig, der ligger lidt for sig selv eller ligger sidde om side med andre huse, er det en god ide at sørge for, at det er passende oplyst. Det gælder både oppe ved din hoveddør, men også på vejen op til døren, ved garagen og ved din postkasse. Ved at oplyse vejen op til din hoveddør, gør du det nemmere for nye gæster at finde vej og vide hvilken dør de skal ind af. 

At have mere lys ved din hoveddør, gør du din bolig mindre interessant for tyve, som holder af mørke og du kan nemmere finde nøglehullet, hvis du kommer hjem, når det er mørk. Du kan flere eksempler på døre på klarwindows.co.uk.

dør

Døre med lys

Skal du have nye yderdøre, kan du derfor med fordel overveje om du skal have døre der kommer med lys. Det har de fordele som er nævnt overstående. Du kan også vælge at få dine døre gjort større eller få sat fastkarmsvinduer ind ved siden af dine døre, så du får mere lys ind i din entre. 

Har du en lille entre kan du også vælge at vende din dør, så den vender ud af. Det vil give mere plads i din entre. Det er dog vigtigt at du husker at undersøge om dørene ikke rammer ind i taget eller i tagrenderne.

Har du planer om at få en dør med glas i og kan man via glasset nå låsen, er det en god ide at være særlig opmærksom på hvilken type lås du vælger. Du kan med fordel vælge en løsning, der går under navnet lås/lås. Her bruger du en nøgle på begge side af døren. Det vil gøre det svære for en tyv at komme ud, med mindre du har valgt at efterlade nøglen i døren.