advertorial

Skal du og din familie på jagt efter en ny bil til husstandens garage? Så bør du læse med i det følgende.

Køb brugt når du køber bil, og spar penge

Der er faktisk rigtig mange penge at spare når du vælger at købe en brugt bil frem for en fabriksny én af slagsen. En brugt bil, selv med kun få år på bagsmækken, vil nemlig have smidt det meste af sin nyværdi.

Du får dermed meget mere bil for pengene når du køber brugt i stedet for nyt. Og da de fleste moderne biler anno 2021 er bygget til at kunne holde i mange år vil der stadig være mange år tilbage under motorhjelmen på din nye brugte bil. I hvert fald hvis du vælger at købe den hos en autoriseret brugtvogns forhandler.

Find de bedste brugte biler i Frederikshavn

Hvis du er bosiddende i det nordjyske, og leder efter en god og pålidelig forhandler af brugte biler, kan du med fordel tage kontakt til Gærum Auto. Gærum Auto gik tidligere under navnet Tougaard Biler, og har igennem mange år forsynet nordjyderne med brugte biler i top kvalitet.

Hos Gærum Auto finder du altid et stort udvalg af gode brugte biler til salg inden for alle mærker, typer og modeller. Uanset om du er på jagt efter en brugt Mazda eller en ditto Volvo, Citroën, Mercedes, Nissan, Skoda, Audi, BMW, Toyota, Volkswagen, Opel, Ford eller Hyundai kan du finde den helt rigtige brugte bil hos Gærum Auto.

Samtidig får du hos Gærum Auto den bedste rådgivning når det handler om valg af brugt bil. Og du kan selvfølgelig efterfølgende få repareret og efterset din nye brugte bil i Gærum Autos autoværksted.

Du kan se de mange annoncer for brugte biler til salg hos Gærum Auto i Frederikshavn på hjemmesiden tougaardauto.dk