De fleste byer er forsynet med et eller flere apoteker eller apoteker udsalg, hvor det er muligt at indkøbe håndkøbs præparater eller afhente sin læge ordinerede medicin ved fremvisning af gyldig recept. Lyngby er ingen undtagelse fra denne regel. Centralt placeret i Lyngby Hovedgade finder du nemlig Lyngby Svane Apotek – muligvis det mest velrenommerede apotek i Lyngby og nærmeste omegn. Du kan trygt bruge Lyngby Svane Apotek til såvel afhentning af medicin som til indkøb af håndkøbs produkter.

Hvilke services kan jeg få på Lyngby Svane Apotek?

Når du vælge at henlægge dine indkøb af håndkøbs medicin og andre varer til Lyngby Svane Apotek, vil du altid kunne få råd og anvisning i forbindelse med anvendelse eller indtag. De dygtige medarbejdere på Lyngby Svane Apotek tæller nemlig både faguddannede farmaceuter og farmakonomer, som har en stor special viden om netop de produkter, som er tilgængelige på apotekets hylder.

Uanset om du er i markedet efter vitaminer, natcreme, hygiejne produkter eller mygge spray og luseshampoo, kan de kompetente medarbejdere bag skranken give dig nøjagtig vejledning omkring de enkelte produkter. Samtlige anbefalinger og al rådgivning ydes på baggrund af et solidt erfarings grundlag og et højt niveau af faglig kendskab til apoteker varer. Og de varer, du finder hos Lyngby Svane Apotek, er samtidig udvalgt efter særlige kriterier angående kvalitet og bæredygtighed i forhold til gældende krav og standarder. Du kan således være helt sikker på udelukkende at få de bedste produkter med dig hjem i indkøbs posen, når du handler på Lyngby Svane Apotek.

Der ud over afholdes der med jævne mellemrum arrangementer på Lyngby Svane Apotek omhandlende forskellige emner så som hudpleje, diabetes, hjerte kar sygdomme, blodtryk og meget andet. Hvert år kan du tilmed få din influenza vaccine på apoteket uden at skulle bestille tid. Smart, nemt og bekvemt!

Læs mere på lyngby.apotekeren.dk