advertorial

Som bilejer er det en god idé at have sit autoværksted tæt på. Så er man nemlig garanteret hurtig hjælp og kort transporttid til værkstedet.

Lad dit lokale autoværksted forestå service og reparation af din Peugeot

Er du bosat i Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg eller på de kanter, bør du således vælge et lokalt autoværksted med speciale inden for Peugeot biler hvis du ønsker den optimale behandling af din bil.

Din lokale Peugeout mekaniker i Aalborg hedder Jysk Autocenter, og har til huse i Gistrup. Hos Jysk Autocenter finder du, foruden et top moderne og vel udstyret autoværksted, nogle af områdets dygtigste og mest kompetente automekanikere og service teknikere.

image

Samtlige Jysk Autocenters medarbejdere kender de forskellige Peugeot modeller ud og ind, og har mange års erfaring inden for håndtering af netop dette bil mærke. Det betyder at din Peugeot er sikret en behandling som foregår efter bogen uanset om bilen skal gennemgå sit årlige service tjek, eller om den skal have udbedret en skade.

Skal der skiftes en del på din Peugeot i forbindelse med reparation foregår dette udelukkende ved hjælp af originale Peugeot dele eller dele i tilsvarende – eller højere – standard. Dette sikrer din bils lange levetid samt den høje sikkerhed og de gode køre egenskaber. Og du kan være sikker på at få den mest kvalificerede rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af din bil hos de engagerede medarbejdere hos Jysk Autocenter.

Få en god service aftale hos dit lokale Peugeot autoværksted

Hvis du ønsker at sikre din bils helbred, og samtidig spare penge, kan du med stor fordel indgå en service aftale med Jysk Autocenter. Du kan med en service aftale få adgang til eksempelvis rabatter på produkter og tjenester samt hjælp til en række praktiske ting som for eksempel hjulskift. Kontakt Jysk Autocenter via hjemmesiden jyskautocenter.dk