Fejlsøgning af tavleanlæg – Smart og præventivt 

El-tavler i større byggerier og erhvervs-virksomheder bør tjekkes jævnligt, for at sikre virksomhedens daglige funktions-niveau og drift. Dette kan med fordel gøre én gang årligt, for at systemet fortsat vil undgå komplikationer og fungere i optimalt. Det er fornuftigt at komme disse komplikationer i forkøbet, ved at få en tekniker til at gennemgå systemerne, inden problemerne opstår. Ved nærmere gennemgang vil der manuelt blive tjekket op på alle tavler, komponenter, skinner m.m. De gennemgås derefter med termografiudstyr, for hurtigere at kunne lokalisere fejl, som ikke er synlige for det blotte øje. Dette kan ende ud i store besparelser for virksomheden, da man ved en sammensmeltning af systemerne, kan ende ud med højere omkostninger for reparationer, udskiftninger, samt dyrebar tid mistet ved udbedrelsen af dette. Da el-installationerne er af stor vigtighed, for den moderne virksomhed og oftest bruges i forbindelse med en stor del af dagligdagens opgaver, kan dette være en investering som vil være yderst gavnlig for din virksomhed på sigt. 

 

Vores operatør er uddannet stærkstrømsingeniør og certificeret Level II Termografioperatør efter ASNT standarden og har derfor stort kendskab, til alle aspekter af disse diverse og komplekse komponenter. Derudover har han 25 års erfaring med undersøgelse af el-tavler og andre lignende tekniske opgaver. Med 2,5 årtiers erfaring, er du og din virksomhed derfor i trygge hænder hos os. Termograferingen af el-tavlerne på din arbejdsplads udføres naturligvis eller alle gældende regler, krav og normer for inspektion og rapportering. Alt bliver dermed udført helt efter bogen, så du er sikret en ukompliceret og grundig gennemgang af dine el-systemer, som vil gøre din arbejdsdag nemmere for dig fremadrettet. 

Siden vi startede vores firma i 1979, som en fusion imellem et arkitekt- og ingeniørfirma, har vi fortsat udviklet os til et fejlfindings- og problemløsningsfirma. Vi holder os konstant opdateret med nye relevante kurser, for altid at følge med tiden og den teknologiske udvikling, som gradvist fylder mere i vores samfund og arbejdsliv. 

Ønsker du at få foretaget en fejlsøgning af tavleanlæg i din virksomhed, så kan du med fordel se med her.