advertorial

Hvad er en bisættelse?

En bisættelse minder utrolig meget om en almindelig begravelse. Her er ceremonien egentlig meget det samme som en begravelse i kirken. Kisten vil være pyntet i kirken, og der vil være mulighed for at synge sange, salmer og holder taler. Her er det afslutningen som er anderledes ved en bisættelse sammenlignet med en begravelse. Ved afslutningen bæres kisten ud i bedemandens vogn. Vognen vil her blive kørt til et krematorium. Det vil være det sidste man ser, når man deltager til en bisættelse. 

Hyr en bedemand til at hjælpe med at planlægge en bisættelse

Når du er i sorg, kan det være svært at overskue alle de elementer og vigtige beslutninger, som du skal tage stilling til i forbindelse med en bisættelse. Det kan i det hele taget være svært at skabe den smukke afsked man gerne vil have at det bliver.

Bisættelse

Det er her en bedemand kommer ind i billedet. En bedemand kan hjælpe med at bestille den kiste, som du ønsker at den afdøde skal ligge i. Du kan også få bedemanden til at tale med kirken og præsten for at få ceremonien på plads til den ønskede dato. Her kan bedemanden også hjælpe med at pynte kisten eller sørge for at den afdøde får det ønskede tøj på. 

Der er som oftest også en masse papirarbejde der skal være styr på i forbindelse med dødsfaldet. Her kan bedemanden hjælpe med at registrere dødsfaldet til myndighederne samt afmelde forsikringer, fagforening og sygesikring.

Hvilken bedemand i Rønne skal du hyre til at planlægge en bisættelse?

Hvis du leder efter en erfaren og pålidelig bedemand i Rønne, som med stor respekt og ydmyghed kan hjælpe med at arrangere en bisættelse for dig. Så bør du tage kontakt til ronnebegravelsesforretning.dk. Her er du sikker på at få en god service.