Mange huse har i dag en facade lavet af mursten og det betyder også at de fra tid til anden skal have en kærlig hånd og facaden skal renoveres. Hvis du har et hus der skal renoveres og facaderne skal mures op igen er det en god ide at starte med at få facaderne sandblæst først.

En sandblæsning fjerner alt snavs, alger, pus og kalk og efterlader væggene rene. Det giver muren en mulighed for at lave evt. reparationer inden. Det er vigtigt at muren får tid til at tørre inden den bliver renoveret. Ellers er der risiko for fugt. En ren væg vil iøvrigt blive langt flottere og holde længere, når den er renoveret. Du kan f.eks. kontakte en murer i Frederikshavn

Brug tid på at finde den rigtige murer

Alle kender til skræk historier om håndværkere der ikke kommer, laver noget juks der koster en mindre eller stor formue efterfølgende. Med alt ære og respekt har mange håndværkere i dag strammet op og helt ufortjent forfølges af et dårligt rygte som ikke længere passer. Men det er stadig en god ide, at sætte tid af til at finde den rigtige murer til at renovere dit hus facade. Det kan spare dig for en masse frustration og muligvis også en masse penge.

Kontakt flere murer, gerne flere end 3. Det giver dig til at starte med en ide om prisniveauet for at få din villas facade renoveret og du undgår også ved en fejl at have kontaktet den dyreste murer i området. Dermed ikke sagt at den billigste er den bedste. 

Samtidig er det en god ide at undersøge hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse, er der stor sandsynlighed at det bliver du også. Du kan evt. undersøge hvad der er skrevet på Trustpilot.