advertorial

Elsker du at tage lange varme karbade? Så er du heldig hvis du har et rummeligt badekar inden for hjemmets fire trygge vægge. Med et badekar i eget badeværelse har du friheden til at lege hjemmespa når du vil. Du kan selv bestemme hvor længe du ønsker at ligge i det lune, velduftende vand.

Det er op til dig hvilken musik der spiller på anlægget. Og når dit afslappende karbad er til ende kan du trille direkte ind i seng uden først at skulle i tøjet og ud i verden.

Et slidt badekar er uhygiejnisk

For at kunne dyrke denne form for wellness er et skinnende badekar med en stærk emalje påkrævet. Hvis dit badekar med årene er gået hen og blevet slidt vil du tydeligt kunne se hvordan misfarvede plamager, ridser og skrammer bemægtiger sig karrets inderside.

Dette skyldes at emaljen eroderer og at kalk og okker nemmere kan indlejre sig deri. Samtidig vil emaljen få en tendens til at slå revner. Her kan der samle sig hud og sæbe rester som udgør et prima vækst grundlag for bakterier og svamp. Og så er det at dit badekar bliver decideret usundt at anvende.

Få sat dit badekar i stand

Du har måske af samme grund overvejet at skrotte badekarret og købe et nyt et af slagsen. Men dette er en temmelig dyr fornøjelse.

I stedet bør du lade en dygtig badekarsmaler forestå maling – eller reemaljering – af det gamle badekar. Med en ny emalje kan dit badekar komme til at stå som var det ganske nyt. Og en reemaljering koster kun en brøkdel af en totalt udskiftning af badekarret.

Find din badekarsmaler i hovedstadsområdet

Er du bosat i Storkøbenhavn kan du med stor fordel benytte Emaljespecialisten som din badekarsmaler. Klik ind på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk og få yderligere information om maling af badekar.