Den danske smykkedesigner Julie Sandlau har siden 2005 haft produktion i Vietnam, hvor et hold talentfulde ansatte er med til at producere hendes smukke smykker. 

Julie Sandlaus kollektion oser af eksklutivitet, og indeholder ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Smykkerne fås både i rhodineret 925 sterling sølv samt 22 karat forgyldt 925 sterlingsølv. Årligt udkommer fire kollektioner af de moderne og feminine smykker.

Hos Fangels tilbydes et stort sortiment af designerens smykker. 

Gå for eksempel på opdagelse i hendes Prime-serie, der er en samling af løse vedhæng, der kan kombineres med hverandre i enten lange eller korte kæder. 

Primini-serien er i størrelsen lidt mindre end Prime, men smykkerne holdes i de samme elegante farver. 

Både Prime og Primini er særdeles populære, da smykkerne med deres enkle udtryk vil passe samme med de fleste andre smykker af designeren. Mix og match vedhængende lige som du vil, og gør din kæde helt unik. I serien findes ikke blot vedhæng, men også øreringe, armbånd og en fingerring.

Julie Sandlau har også kreeret den smukke serie Bamboo, der henleder opmærksomheden på netop bambus med sin helt særlige struktur. 

Julie Sandlaus smykker er med deres eksklusive simplicitet særligt velegnede til dig, der ønsker at at kombinere dem med de armbånd, kæder, vedhæng eller fingerringe, du allerede har liggende i skrinet. Du har altså mulighed for at give gamle smykker nyt liv, eller måske målrette dem et givent outfit helt specifikt.

Hos Fangels tilbydes der et bredt sortiment af designerens kunstværdige accessories, og hvad mere er, så får du altid 10% rabat ved onlinekøb! 

Fangels har også en fysisk butik – besøg denne, hvis du ønsker selvsyn inden køb. Du kan også bestille din vare online og selv afhente den.

Medarbejderstaben hos Fangels er altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål – besøg butikken, ring til os eller send en mail.