advertorial

At holde en havefest er en fantastisk måde at nyde udelivet og tilbringe tid med venner og familie på. Nu hvor vi går imod de lysere tider med sommerferien og de mange sommeraftener, så skal du måske holde en fest i haven.

Her er tre tips, der kan hjælpe dig med at gøre din havefest til en succes

 

teltudlejning

 

Lej et telt

Et telt er en god måde at tilføje lidt skygge og holde dine gæster kølige på. Det beskytter også dine gæster mod regn, hvis vejret skulle tage en drejning.

Det kan være hyggeligt med et telt, fordi det danske vejr er ikke altid til at regne med. Et telt kan sikre, at dine gæster ikke kommer til at blive kolde eller våde, hvis vejret pludseligt skulle blive dårligt. Du kan læse mere om teltudlejning her: https://www.jewi.dk/ 

 

Invester i god belysning

God belysning er nøglen til at skabe stemningen til din fest. Sæt nogle lys i haven eller køb nogle lanterner for at skabe en magisk og indbydende atmosfære.

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af det, kan du endda sætte nogle levende lys op i form af nogle fakler eller lanterner. Det skaber alt sammen en hyggelig stemning og det vil se rigtig godt ud, når mørket falder på og I skal sidde udenfor.

 

Vælg den rigtige mad og drikke

Ingen havefest er komplet uden forfriskninger. Vælg mad, der kan spises uden bestik eller som er nemt at rydde væk. Det kan være fingermad, som sandwiches , friskskåret frugt og grøntsagsstave. Det vil være helt perfekt. Hvad angår drikkevarer, er det altid godt at have både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, så der er plads til alle. Hvis du vil være rigtig forberedt, kan du lave en punchbowl eller to, så der er sørget for drikkevarerne.

Med disse tre tips bliver din havefest helt sikkert en succes!